Verhalen van gebruikers van beengeleidende implantaatsystemen

Een oplossing vinden voor uw gehoorverlies heeft heel wat voordelen. Vaak worden die echter pas duidelijk wanneer u het persoonlijke verhaal leest van iemand die een hooroplossing vond. Hier vindt u verhalen van gebruikers van cochleaire implantaten en beengeleidende implantaatsystemen. Zij vertellen hoe hun hooroplossing hun leven positief heeft veranderd.

Tom

Tom moest zijn hele leven lang omgaan met slechthorendheid aan beide oren. Hij draagt twee Baha-geluidsprocessoren en merkt dat er nu zoveel verschil is dat hij het niet meer kan bevatten. Hij moet nu minder moeite doen om anderen te verstaan tijdens een gesprek en voelt zich een stuk veiliger in het verkeer.

Lees het verhaal van Tom

Marja

Marja werd in 2009 plotsdoof aan haar linkeroor. Na een aantal onderzoeken bleef de oorzaak daarvan onbekend. Ze draagt nu sinds 2014 een hooroplossing via beengeleiding en is een blije gebruiker.

Lees het verhaal van Marja

Jeanneke

Jeanneke had als kind vaak last van oorontstekingen. Daardoor kon ze met haar linkeroor niet goed horen. In 2017 werd ze plotsdoof aan haar rechteroor. Nu is ze heel blij met haar Baha: zonder zou ze bijna niets kunnen horen. Nu kan ze echt contact maken met de mensen rond zich.

Lees het verhaal van Jeanneke

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor educatieve doeleinden en dient niet ter vervanging van medisch advies. Raadpleeg een hoorspecialist voor de diagnose van een gehoor- of gezondheidsprobleem.

Neem deel aan een informatiebijeenkomst

Neem deel aan een gratis informatiebijeenkomst over cochleaire implantatie of horen via beengeleiding in uw buurt.

Zoek een bijeenkomst in uw buurt